Resum de l’ assemblea oberta del passat 22-01-2014

El passat dimecres ens varem reunir a l’Espai Social del Gótic La Negreta una vintena llarga de persones convocades pel nucli de Ciutat Vella de la Candidatura d’Unitat Popular per a parlar en assemblea oberta de la situació al nostre districte.

L’assemblea va començar amb la presentació d’un mapa de lluites elaborat a partir de dades vinculades a organitzacions, lluites, fets i veïnes que ens ajuda a geolocalitzar els actius transformadors del districte així com els seus punts més problemàtics i conflictius. Es tracta d’un mapa multicapa, que permet visualitzar tots els elements anteriorment citats i per al qual varen sortir idees per a millorar-ne la informació. Algunes d’aquestes idees van ser:

  • Afegir al mapa els espais buits, per fer-hi un seguiment de les accions urbanístiques que hi emprèn l’Ajuntament, així com dels usos que se’ls atribueix
  • Realitzar accions que desvirtualitzin el mapa, per a transformar-lo en un mapa col·laboratiu a peu de carrer. Aquest tipus d’experiència ja s’ha fet diverses vegades al Raval amb anterioritat.
  • Afegir al mapa zones amb problemàtiques concretes.
  • Traçar rutes a partir de la informació continguda al mapa per tal de donar-la a conèixer in situ

Un cop acabada la presentació del mapa ens varem dividir en 3 petits grups per tal de parlar sobre l’estat del districte, i en què es podrien prioritzar els esforços transformadors.

pissarra

L’assemblea de Ciutat Vella de la CUP vol aportar les seves capacitats i la seva força de treball per a fer del nostre districte un espai de pariticipació política i de transformació social profunda. Ho volem fer juntament amb tots els altres espais assemblearis i participatius que ho fan als barris de Ciutat Vella, recuperant la paraula política en el seu sentit més ampli, amb l’ objectiu que siguem les veïnes del districte l’element central i sobirà en la transformació social i urbanística del nostre districte.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s